FLIR-ONE Pro värmekamera till smartphone

Produktinformation

  • Värmekamera i fickformat
  • Passar iOS eller Android
  • -20°C till 400°C
  • 0,1°C noggrannhet
  • Superkompakt

Hämta datablad

Information

Helt nya FLIR ONE PRO har en bättre prestanda än sin föregångare.

Med FLIR ONE PRO förvandlas din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera. Den nya, innovativa VividIR™-tekniken gör att du får bilder med tydligare detaljer, så att du kan visa kunderna att du faktiskt har löst det problem du anlitades för att åtgärda.
Upptäck vattenläckor, elfel eller värmeläckage med hjälp av din telefon. Kameran ansluts enkelt med Apples lightning-kontakt, USB-C eller Micro-USB.
Den kostnadsfria FLIR ONE-appen gör det enkelt att samla in och dela värmebilder.
FLIR ONE PRO är utrustad med MSX funktionen som skapar tydligare värmebild genom att kombinera den infraröda bilden med en visuell kamerabild.
På skärmen visas så små temperaturvariationer som 0,1°C. Tack vare ett eget inbyggt batteri belastar inte kameran telefonens batteritid.

Den kostnadsfria FLIR ONE-appen gör det enkelt att samla in och dela värmebilder. Appen har funktioner för videoinspelning (MOV), panorama, timelapse, närbild och skiss. Den kan ladda över tagna bilder direkt till bildarkivet och gör det enkelt att dela bilder via e-post, SMS och sociala medier. Appen visar även batteristatus.

FLIR ONE PRO är utrustad med den innovativa MSX-funktionen (Multi Spectral Dynamic Imaging) som skapar tydligare värmebild genom att kombinera den infraröda bilden med en visuell kamerabild.