Trygg och säker hantering av båten i hamn

Enkelhet i sin mest avancerade form

 

Innovativ teknik med fjärrkontroll till båtar

  • Enklare tilläggning i trånga hamnar
  • Hantera flera av båtens funktioner från samma fjärrkontroll, såsom motorer, bog- och häckpropeller, ankarspel, tuta, mm.
  • Smarta gränssnitt för motorstyrning, antingen för analoga eller digitala reglage, även med dubbelkommando samt med förhöjd tomgång. Patentsökt gränssnitt för analoga reglage.
  • Modulbyggt system: enkel driftsättning och konfigurering
  • Unik möjlighet att komplettera med flera basstationer, för att säkra bra radiotäckning över hela båten och få bort störningar. Värdefullt på större båtar och båtar i metall.
  • På den solljuståliga skärmen kan information från båtens instrument visas, såsom kurs, fart, djup, kedjeräknare, mm.
  • Fjärrkontrollen har innbyggt batteri och som option finns trådlös laddning.
    Är vattentät: IP65
  • Säker och pålitlig tvåvägs radiokommunikation, som också är krypterad vilket gör lösningen mycket tålig mot störningar och manipulering.

Öppna produktblad »

Följande reglage har vi system för
 »

Vi kan erbjuda innovativ teknik för hur du fjärrstyr din båt när du ska manövrera i hamn. Tack vare att den inte har joystick, har du full kontroll på vilka enheter du styr på båten. Motorerna och/eller bog- och akterpropellern, för bästa känslan.
Du styr självklart även annan utrustning ombord som ankarspel, belysning mm.

Shipcontroller kan även erbjuda möjligheten att kunna höja varvtalet över tomgång, när den där lilla extra kraften behövs.
På vår nya serie SC750 finns dessutom en LCD-display, för att kunna presentera information från båten navigationssystem. T.ex. fart, djup, kurs, vind, mm.

Nyhet för i år är en lösning för båtar utrustade med Suzukis reglage ”Precision Control!”. Även där kan du välja mellan båda serierna med fjärrkontroller.

Vi har dessutom den unika möjligheten att kunna installera flera basstationer, för att på så sätt säkra god täckning över hela båten. Det är en viktig funktion på större båtar och på båtar i metall.
Behöver du flera fjärrkontroller på samma båt, ordnar vi det också.

Så här lätt lägger du till

Nyhet för Suzuki

SC REMOTE 700 SERIES

SC REMOTE 750 SERIES