08-755 52 00

Marina produkter
Reservdelar Fjordling 17 | Dometic hydraulstyrningar Baystar och Seastar
Föregående bild
Nästa bild

Utrustning till båtar

Vi har gedigen kunskap om båtar, renovering av båtar samt utrustning till båtar och erbjuder vi produkter kopplat till det.

Vi har både agenturer, egen tillverkning och är återförsäljare av kända fabrikat.
Vi kan erbjuda fler produkter än det som visas på hemsidan.

Du är välkommen att höra av dig med en förfrågan.

Reservdelar Fjordling 17
Vi tillverkar reservdelar till den klassiska båten Fjordling 17.

Dometic hydraulstyrningar Baystar och Seastar är världsledande och ofta första valet för kvalitetsmedvetna båtbyggare. Styrningarna finns för alla typer av motorbåtar med utombordare, drev och roder.

Det finns paket med cylindrar som är anpassade för olika motorstorlekar och installationer. I vissa fall krävs det kompletterande tillbehör som slang och monteringssatser för att skapa bästa möjliga installation och funktion.

För utombordare med hög effekt och båtar som gör hög fart (+47 knop) finns Seastar Pro och Tournament. Det är en special designad serie rattpumpar och cylindrar som är utvecklade för att skapa högre säkerhet och klara högre tryck. Slangarna som används till Seastar Pro är kevlararmerade.

Det finns flera varianter på de rattpumpar som ingår i standardpaket, infällningsbara och tiltbara samt flera olika kapaciteter. Man kan därmed anpassa ett system till speciella önskemål, kontakta oss för mer information.